maandag 18 juni 2012

Mila`s bed


Ik wilde voor Mila graag een steigerhouten bed. Mijn man zo eigenwijs dat hij is zei dat hij dat zelf ging maken want hij ging toch geen 1300 euro voor een bed uitgeven. Het heeft enigzins wat moeite gekost want we hadden op een regenachtige avond afgesproken dat ze de steiger delen bij ons zouden thuis komen brengen. Mijn man en de chauffeur alles uit de vrachtwagen gehaald en binnen neergelegd. Eenmaal binnen ging mijn man de planken inspecteren zaten ze helemaal onder de schimmel. Dus planken weer mee terug en nog steeds geen steigerplanken. Mijn man heeft daarna nog wat belletjes gepleegd en gelukkig werd een paar dagen later wel de goede planken zonder schimmel bezorgd en nog wat extra planken omdat ze het zo vervelend vonden.


Gelukkig we konden beginnen. Met hemelvaartsdag hebben we een productief dagje gehouden alles geschuurd en op maat gemaakt en 2 dagen later stond haar bed in elkaar! Dochterlief zo ontzettend blij want haar prinsessenbed was klaar. Het is toch ook een plaatje!!
9 opmerkingen:

 1. wat een gaaf bed! super leuk!

  groetjes,
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zal ze daar lekker in slapen. Knap gedaan hoor!!! vind hem super leuk geworden.
  Fijne avond groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk bed, hier wil toch iedereen in slapen..
  Ik zou me er vermaken als ik kind was hoor.

  Leuk dat je bij me langs kwam.
  Ik wil je volgen, maar zie nog niet waar ik me aankan melden.

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een handige man,fijn is dat,mijn lief maakt ook bijna alles zelf,het bed is prachtig! wat zult je dochtertje hier van genieten,ook ik wilde volgen,maar die gadget heb je nog niet geplaatst denk ik,fijne avond,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig dat je even langs kwam op mijn blog. Wat een super leuk bed heeft Mila volgens mij gaat ze nu elke avond vroeg naar bed. Wel balen dat er de 1ste x schimmel op de planken zat want als je het in huis hebt wil je beginnen, maar het is goed gekomen. Fijne avond, groet Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Maaike, bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Jullie kunnen er ook wat van zeg! Het is een prachtig bed geworden. We denken er over om voor onze jongste zoon ook een steigerhouten bed te gaan maken (we zijn nu toch bezig, haha).
  Ik ga je volgen hoor, ben benieuwd wat je allemaal nog meer gaat posten.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Maaike, misschien heb je hem al maar de nieuwe ariadne at home BROCANTE ligt nu in de winkel en hij is net als de vorige keren weer erg leuk om door te bladeren. Dus als je een brocante fan bent moet je hem natuurlijk hebben hé. Fijne dag groet Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Maaike,

  wat een handig mannetje heb jij. Het bed van je dochter is een plaatje. Ziet er helemaal geweldig uit. Ik ben benieuwd naar je liefde voor brocante dus ga je blogs volgen.

  Heel veel liefs Xanne

  p.s. 27 jaar ook getrouwd en moeder van 3 kindjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super gaaf bed voor je dochter, heeft je man van die baal steigerhout gemaakt zeg...en vast en zeker een boel geld ook uit gespaard...ha,ha!
  Ik kan me dan ook goed voorstellen...dat Mila erg blij is met haar nieuwe bed...helemaal 'Handmade by Daddy'

  Groetjes van Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen